Disclaimer - SiCorp

If you can dream it, you can achieve it!IMPACT, You have it in your own hands,time for real choices!

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Other

DISCLAIMER

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina van SiCorp te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen of te communiceren.
Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.

Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.
Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen. Dit is ook van toepassing op nieuwsbrieven en mailingen.

Nieuwe Europese regels persoonsgegevens
Op 14 april 2016 zijn nieuwe Europese regels aangenomen door het Europees Parlement, in 2018 moeten deze in de Nederlandse wetgeving zijn geïmplementeerd. Deze nieuwe regels gelden ook specifiek voor de zakelijke markt, aangezien voor de consumentenmarkt de privacy al via wetgeving is gewaarborgd. SiCorp zal in 2017 deze nieuwe EU regels implementeren voor alle handelsnamen van de onderneming. Mogelijk kan de Nederlandse overheid extra regels in 2018 aan de nieuwe bescherming van persoonsgegevens toevoegen, indien dit het geval is zal SiCorp ook deze regels opnemen in het privacybeleid.

Update 28-10-2019: Binnenkort zal er een nieuw privacy & cookie beleid worden gepubliceerd op deze website.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.
SiCorp aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij SiCorp of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan SiCorp. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door SiCorp.

SiCorp
Seinhuiswachter 20
3034 KH Rotterdam
T] +31 (0)10 351 0025

Vragen? Stuur ons een e-mail
SiCorp Netherlands ┬ę 2012-2019 All Rights Reserved
SiCorp Netherlands
Urban office
eco fleet result
Seinhuiswachter 20
NL-3034 KH Rotterdam
The Netherlands
E]          info@sicorp.nl
T]         +31 (0)10 351 0025
KvK      
55906982 Rotterdam
Disclaimer | Privacy & Cookies           
SiteLock
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu